3D Projektori

Zainteresirajte svoju publiku pomoću najnovije interaktivne tehnologije koja u potpunosti zamjenjuje projektor ili interaktivnu podlogu.

 

OPTOMA EW675UTis

Optoma EW675UTis 3D projektor idealan je za svaku prezentacijsku prostoriju u edukacijskom ili poslovnom okruženju. Sa svojim ultra širokokutnim objektivom ima mogućnost projiciranja slike sa samo 39 cm udaljenosti u dijagonalu od cak 160cm. Time se sprečava stvaranje sjena na slici pa je zato idealan za korištenje u manjim učionicama ili prostorijama. Jačina svjetlosti projektora je 3200 ANSI lumena, a kontrast 3000:1 što daje vrlo jasnu sliku odlične kvalitete. Za bolji audio ugođaj prezentacije je zadužen surround stereo zvučnik jačine 10W.

Reprodukcija prezentacija u 3D prikazu

Rade na principu stereoskopije, "tromosti" ljudskog oka, odnosno percepciji ljudskog mozga koji prihvaća slike koje naizmjenično dobije iz našeg lijevog i desnog oka. Kako bi dobili pravi prikaz 3D slike, uz naizmjenični prikaz u lijevom i desnom oku potrebne su nam i 3D naočale koje u pravom trenutku blokiraju sliku za lijevo oko dok se ona pokazuje u desnom, i obrnuto. Rezultat je 3D "pokretna" slika.  U kombinaciji sa pravim platnom i dobrim 3D naočalama daje sliku izvrsne kvalitete. 

Ova interaktivna tehnologija daje veliku prednost za poboljšanje procesa učenja. Nastavnici svoje materijale sad mogu pokazivati na učenicima zanimljiviji i interaktivniji način, što se jako odnosi na zainteresiranost učenika za predmet.
Osim u poslovne i edukacijske svrhe, najveća primjena mu je i za zabavu, pošto nam daje mogućnost da kino preselimo u svoj dom. 

 

Datum objave: 10.04.2014