Sonos - zvučni sistem

Bežićni sistem upravljanja zvučnim sistemom unutar vaše kuće ili nekog drugog prostora pomoću Vašeg smartphone uređaja.


Sonos je sistem upravljanja "pametnim" bežičnim zvučnicima pomoću jednostavne aplikacije za Vaš smartphone, tablet ili računalo. Uređaji se međusobno spajaju pomoću Vaše lokalne mreže pa možete unutar kuće stvarati "zone", odnosno na svakom zvučniku možete reproducirati drugačiju glazbu. Postoji nekoliko vrsta Sonos zvučnika ovisno o Vašoj potrebi i željama.

Sonos Play 1


Ovaj zvučnik ima dvije specijalno dizajnirane zvučne jedinice sa zasebnim pojačalima i mrežni priključak koji omogućuje streamanje glazbe s kućne mreže ili internet radija. Nekoliko ovakvih zvučnika se može međusobno spojiti u jednoj prostoriji za bolji zvuk ili ih rasporedimo po kući, otporni su na vlagu pa ih možemo postaviti i u kupaonicu ili kuhinju. Dva specijalno dizajnirana drivera (3.5" srednjetonac i  1 visokotonac) pogone 2 digitalna pojačala isporučuju snažan, bogati zvuk kristalno čistih visokih tonova i impresivnog basa - na bilo kojoj razini glasnoće. 
https://www.youtube.com/watch?v=p4DEl2qmbRA


Sonos Play 3


 

Sonos Play 3 je svestrani mrežni zvučnik koji donosi kvalitetan zvuk u kompaktnoj formi. S tri zvučne jedinice koje pokreću tri digitalna pojačala, Sonos Play 3 postaje glazbeni player koji bežično streama svu glazbu svijeta u bilo koju prostoriju sa zvukom impresivno visoke kvalitete. Sonos Play 3 je moguće postaviti horizontalno ili vertikalno, montirati na zid ili sakriti na polici. Postavljanje je jednostavno, a onda samo proširujete mogućnosti sve dok svaka soba nije ispunjena melodijama. Kontroliranje i upravljanje ovim uređajem je vrlo jednostavno i bežično uz besplatnu aplikaciju za Android, te Apple uređaje. Vrlo korisna funkcija Sonos Play 3 bežičnog zvučnika je da možete reproducirati različite pjesme u svakoj sobi ili napraviti zvučnu eksploziju iste pjesme u svakoj sobi u potpuno savršenoj sinkronizaciji.
 


Sonos Play 5Sonos Play 5 je multiroom glazbeni uređaj koji ima 5 integriranih zvučnih jedinica koje pokreće 5 digitalnih pojačala. Omogućava vam bežični stream glazbe putem iTunes-a, internet servisa poput Pandore, Napstera ili kroz mnoge besplatne internetske radio postaje. Sonos Play 5 je moguće montirati na zid ili sakriti na polici,  a glazbu reproducira u bilo koju prostoriju sa zvukom impresivno visoke kvalitete. Kao i Sonos Play 3 također ima mogućnost puštanja različitih pjesama u svakoj sobi.
https://www.youtube.com/watch?v=nquLJandF7E
 


Sonos Playbar Soundbar


Jednostavan za postavljanje, kontrolu i proširivanje, potrebna su mu samo 2 kabla; za napajanje i optički kabel (oba dolaze sa uređajem). Sinkronizira se s ostalim Sonos uređajima u kući, a reproducira za sve uređaje koji su spojeni na Vaš HD TV uređaj te radi sa skoro svim daljinskim upravljačima
https://www.youtube.com/watch?v=x2aAK482oG8
 


Sonos Connect WiFi HiFi Player

Daje mrežne mogućnosti vašem postojećem hifi sistemu odnosno omogućuje bežični streaming. Isti možete kontrolirati putem besplatne aplikacije iPhone/iPod Touch, iPad ili Android mobilne telefone i tablete, što znači da ćete biti u mogućnosti bežično streamati glazbu na bilo koji hifi sistem spojen na Sonos Connect. Glazbu možete slati i kroz ​​iTunes library, te putem više od 100 tisuća besplatnih internetskih radijskih postaja. Želite li slušati glazbu u bilo kojem dijelu vašeg doma bez zamaranja s kablovima, Sonos Connect je prava stvar za vas.
https://www.youtube.com/watch?v=2i6QGkVvlFI
 


Kontaktirajte nas za više informacija.

Datum objave: 03.11.2015