Multimedijalne učionice i konferencijske dvorane

Potreban vam je projektor?
Jeste li znali da vam za projiciranje nije nužno potrebno platno? Kako pretvoriti svoj projektor u interaktivan uređaj koji je povezan sa PC-om?
Za vas smo pripremili gotova rješenja!

Korisnicima nudimo projektiranje, isporuku opreme te izvođenje multimedijalnih sustava za različite namjene kao što su: kongresne dvorane, učionice/predavaonice, sobe za sastanke i slično.

Multimedijalne dvorane, sobe i učionice opremamo s najnovijim tehnološkim rješenjima, koja u potpunosti zadovoljavaju najviše kriterije i standarde za održavanje kvalitetnih predavanja, izobrazbu, prezentacije, sastanke, kongrese i slično. Iste u potpunosti prilagođavamo uvjetima, različitim namjenama i potrebama korisnika kako bi se postigla najviša kvaliteta u prijenosu i reprodukciji zvuka i slike.

Nudimo Vam kompletnu opremu, instalaciju i postavljanje sve opreme potrebne za funkcionalnu multimedijsku dvoranu koja će Vam omogućiti lakše prezentiranje  projekata, prezentacija ili predavanja.

Podijeli:

Novosti

Spajanje optike

Optički vodiči su nova popularna, brza tehnologija prijenosa podataka. Optička vlakna od kojih se sastoje optički vodiči su tanka vlakna debljine ljudske kose izrađena od

Sonos – zvučni sistem

Bežićni sistem upravljanja zvučnim sistemom unutar vaše kuće ili nekog drugog prostora pomoću Vašeg smartphone uređaja. Sonos je sistem upravljanja “pametnim” bežičnim zvučnicima pomoću jednostavne

Komunikacijski moduli

Komunikacijski modul je inovativna linija proizvoda koja vam nadohvat ruke omogučuje komunikacijske i električne utičnice za sve vrste uređaja koje koristite. Od najveće je koristi

Telefonske centrale

Trebate pouzdanu vezu? Želite smanjiti troškove telefoniranja? Za Vas smo pripremili gotova rješenja! Lokali: 20 lokala SLT (obični) telefoni: 12 Sistemski telefoni: 16 Vanjske linije: